Access Consciousness

l du bli av med dina mentala, känslomässiga, fysiska och energimässiga blockeringar som håller dig fast?

Vill du uppleva en helt ny teknik som frigör stress?

Vill du njuta av en ny typ av djup avslappning?

Vill du ge din kropp en gåva av lugn och glädje?

Vill du sova bättre och vakna full av energi?

Vill du ställa en eller två frågor för att skapa nya möjligheter för dig och människor omkring dig?

Upplev Bars, skicka ett mail till:  info@livscoachsara.se.

 

Vad ska till för att du ska ge dig själv möjligheten att förändra ditt liv?

Access Consciousness är en uppsättning verktyg som öppnar upp för möjligheterna i livet – och ökar medvetenheten om dig själv och i världen.

Om du har modet och viljan att vara mer av dig, den fenomenala du! Så kanske Access är något för dig.

Det öppnar upp för möjligheterna att bli den du verkligen är!

Access är annorlunda, praktiskt, dynamiskt och det funkar!

Hur blir det bättre än så?

Grunden i Access är en behandling som kallas Bars. Syftet med Bars är att visa människor att de kan slappna av och bara ta emot.

En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet. När du får den kan lätt, enkelt och utan ansträngning släppa taget om allt det som hindrar dig från att ta emot. Det är en behaglig och avslappnande process som tar bort begränsningar inom alla olika områden i ditt liv, den sätter igång energiflödet i kroppen.

Man kan säga att punkterna är som behållare som lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan tex. handla om glädje, pengar, relationer, läkning, tid, medvetenhet, kreativitet och kropp tex.

När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras.

Access Consciousness handlar om ökad medvetenhet, att få mer tillgång av dig, världen omkring dig och dess härlighet och att i större omfattning leva utan begränsade tankemönster, i kontakt med din kropp och i mer tillåtelse för dig själv och andra.

Skulle du vilja ha tillgång till mer av Dig och mer av livet? Har du områden i livet som du upplever inte förändras hur du än försöker? Upplever du begränsningar inom vissa områden i livet? Eller vill du bara stärka förmågan att ta emot överflödet som finns tillgängligt för alla och möjligheten att leva mer i nuet, lätthet och glädje?

Access Bars stimulerar barns kreativitet

När barn och ungdomar tar emot Access Bars stimuleras deras kreativitet och inlärningsförmåga.

Töm dina sinnen och få plats med nya idéer

Genom livet samlar vi på oss en massa som fastnar i dessa behållare och kan bli fast där. Detta kan göra att vi på olika sätt begränsar oss. Genom att stimulera dessa punkter och genom en speciell rensningsprocess tömmer man ur hållarna för att lämna plats för nya idéer, tankar, känslor som är i linje med vad vi behöver för att må bra och leva lyckligt. Denna process kallas för clearing.

Är du intresserad av att veta mer eller boka en tid så lämna din mail och telefonnummer så kontaktar vi dig

Kontakta oss