Kurser & Utbud

Mindfulness

Lär dig att leva här och nu och bli fri från oro och stress

Vad är Mindfulness och vad handlar det om?
Mindfulness står för Medveten Närvaro. Att lära sig att vara medveten i nuet och se det som händer här och nu med ett öppet sinne.
Idag oroar vi oss för sådant som ska komma eller grämer oss för sådant som hänt men det som hänt och det som kommer kan vi inte göra någonting åt i nuet.

Till vem vänder sig detta?
Till precis alla som känner att de vill få ut mer av livet, lära sig att stressa av, ta en sak i taget och leva ett mer värdigt, inspirerande och kvalitativt liv. Även till dig som vill jobba med din självkänsla och lära känna dig själv bättre, även om du känner att du har allt du kan önska dig men vill unna dig lite egen tid och utveckling. Lämpligt för alla som vill göra förändringar i sina liv.

Välkommen till stunder av meditation och Mindfulness!

Känner du att alla krav och måsten tar överhand? Att du har så mycket att göra att du inte hinner ta hand om Dig själv? Eller vill Du bara höja kvaliteten på Ditt liv genom att vara mer närvarande?

Genom att blicka inåt kan vi upptäcka saker om oss själva som vi tidigare inte varit medvetna om. Det är då vi kan se den verkliga sanningen och fatta beslut som ligger i linje med vad vi behöver och kan må bra av.

Att vara i nuet, medveten om vad som egentligen händer här och nu.

Välkommen på Meditationskvällar i Mindfulness!

Här får du öva dig att vara mer närvarande i nuet, släppa stress och spänningar och öva dig i att använda meditation som verktyg i ditt dagliga liv.

På träffarna kommer vi att prova olika typer av meditation och andra typer av avslappningsövningar. Vi kommer att följa ett 10-stegsprogram där du även mellan träffarna kan utvecklas och möta vardagen på ett mer medvetet och närvarande sätt. Du får också verktyg till att möta stressen om och när det dyker upp.

  • Vad ingår? Kursmaterial, frukt och fika på alla träffarna.
  • När? Vi träffas 10 gånger på onsdagar kl. 19:00-21:30

För anmälan, mer information eller frågor maila till info@livscoachsara. se.
Saras Coaching & Friskvård erbjuder Mindfulnesscoaching för Dig individuellt eller workshops, kurser och föreläsningar.

Connectingkurs

En kurs för att stärka våra relationer.

Kursen vänder sig till Er som på något sätt vill stärka er relation eller lära känna varandra bättre.
Kursen är tänkt att stärka alla olika sorters relationer med ett upplägg på tre tillfällen.

Man anmäler sig i par och paren kan se ut på olika sätt.

Ni kan komma med en vän, släkting, partner, kollega eller någon annan ni vill lära känna eller förstå bättre. De som deltar kan vara partners som går igenom en kris, vänner som tappat greppet om varandra eller de som har en jätte bra relation men bara helt enkelt göra något kul tillsammans eller bli ännu starkare som ”två”.

Kursen är uppdelad på tre tillfällen med 2,5 timme vardera.

Kursgång 1:

Vi använder oss av MBTI – Myers Briggs Type Indicator testet.Vi tar reda på vilken personlighetstyp just du har. Testet hjälper oss att få en ökad förståelse kring våra beteenden, behov och känslor. Även förståelse kring varför vi regerar så olika i samma situationer och varför vi beter oss som vi gör på arbetet, i relationen eller sociala situationer.

Kursgång 2:

Andra träffen fokuserar vi på våra behov. Vad händer om vi inte tillgodoser dem? Vilka behov är viktiga i en relation och hur kan vi hjälpa varandra att uppfylla behoven i Vår specifika relation? Vi fyller i och jobbar med vår individuella behovsprofil samt hur vi kan göra för att stärka den till det bättre.

Kursgång 3

Den sista träffen har det viktiga temat kommunikation. Hur kommunicerar man med varandra på bästa sätt och hur når man fram med sitt budskap? vi jobbar med olika typer av kommunikation och hur man kan komunicera med sin partner på bästa sätt.

Vad ingår?

Allt kursmaterial. Medtag egen penna och papper om du vill anteckna.
Fika och dryck erbjuds under pausen.

Datum

Datum efter antal deltagare, fråga Sara.
För de som vill gå kursen på tre veckor, dvs 1 gång/vecka, 2,5 timmar.

Pris

890 kr/person.
Vid heldagsworkshop, medtag egen lunch.
Kylskåp och mikrovågsugn finns.
Fika och dryck ingår som vanligt.

Access Bars

Vill du bli av med dina mentala, känslomässiga, fysiska och energimässiga blockeringar som håller dig fast?

Vill du uppleva en helt ny teknik som frigör stress?

Vill du njuta av en ny typ av djup avslappning?

Vill du ge din kropp en gåva av lugn och glädje?

Vill du sova bättre och vakna full av energi?

Vill du ställa en eller två frågor för att skapa nya möjligheter för dig och människor omkring dig?

Upplev Bars, skicka ett mail till: info@livscoachsara.se.

 

Access the bars

Access Consciousness handlar om ökad medvetenhet, att få mer tillgång av dig, världen omkring dig och dess härlighet och att i större omfattning leva utan begränsade tankemönster, i kontakt med din kropp och i mer tillåtelse för dig själv och andra.

Skulle du vilja ha tillgång till mer av Dig och mer av livet? Har du områden i livet som du upplever inte förändras hur du än försöker? Upplever du begränsningar inom vissa områden i livet? Eller vill du bara stärka förmågan att ta emot överflödet som finns tillgängligt för alla och möjligheten att leva mer i nuet, lätthet och glädje?

Access Bars stimulerar barns kreativitet

När barn och ungdomar tar emot Access Bars förbättras deras kreativitet och inlärningsförmåga. Detta leder oftast till att skolan blir lättare och betygen förbättras. Under en barsbehandling stimuleras 32 stycken olika punkter på huvudet.

Genom att stimulera dessa i en speciell ordning och speciella formationer kan man frigöra spänningar, föreställningar, blockeringar, begränsningar, tankar, hinder, rädslor och känslor, som i sin tur skapar åsikter och dömanden som inte tillåter dig att vara fri i alla aspekter av livet. Det kan röra ämnen som medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, glädje, pengar, kreativitet, kroppen, sexualitet osv. Punkterna fungerar som hållare för dessa.

Töm dina sinnen och få plats med nya idéer

Genom livet samlar vi på oss en massa som fastnar i dessa behållare och kan bli fast där. Detta kan göra att vi på olika sätt begränsar oss. Genom att stimulera dessa punkter och genom en speciell rensningsprocess tömmer man ur hållarna för att lämna plats för nya idéer, tankar, känslor som är i linje med vad vi behöver för att må bra och leva lyckligt. Denna process kallas för clearing.

Eftersom du stimulerar alla områden i ditt liv liksom din kropp, passar behandlingen mycket bra mot kronisk värk och smärtor, även sömnen kan förbättras avsevärt.

Gruppcoaching

För ungdomar, klicka här för mer information.

Resan

Den inre Resan

Alla har vi problem som vi har känt oss insnärjda eller begränsade av. Vi hör vår egen själs röst som viskar till oss men vi får inte kontakt med denna potential. Istället känner vi oss på något sätt blockerade, begränsade av våra egna problem. Det kan vara så enkelt som känslan av att det måste finnas någonting mer i livet, eller så komplicerat som känslan av att vara totalt misslyckad. Det kan vara så försvagande som ett beroende eller så livshotande som en allvarlig sjukdom.

Vad som än är ditt problem, hur djupt det än sitter, hur mycket du än har brottats med det, så finns möjligheten för DIG är bli helt fri, hel och helad, redo att överträffa dig själv i verklig glädje och frihet.

RESAN, utvecklad av Mind Body Healing-experten Brandon Bays, tillhandahåller en vägkarta till den obegränsade läkningsförmåga som finns i var och en av oss. RESAN är en enkel och samtidigt kraftfull steg-för-steg process. Den ger verktyg för att möjliggöra tillgång till kroppens obegränsade visdom och inre kunskap, samt för att främja dess egen läkekraft och nå den bakomliggande orsaken till långvariga svårigheter, rädslor och blockeringar. Grundtanken är att det är möjligt att läkas på en djupgående emotionell och fysisk nivå, att rensa ut gamla utmaningar för gott, samt att finna full klarhet, frihet och glädje.

I RESAN processen vägleds du att hitta dina cellminnen och klargöra dem fullständigt för att kunna släppa dem. Det är som om du lösgör den djupt inneboende läkningsförmågan, för att sedan helt naturligt låta läkeprocessen ske av sig själv i din kropp och ditt varande. Du vilar efteråt i gränslös glädje, frid och den helhet som är din egen essens.

 

  • Känns det som om du går miste om livets verkliga möjligheter?
  • Känns det som om du förstör för dig själv eller på något sätt är blockerad?
  • Känner du dig hindrad av ett långvarigt känslomässigt problem?
  • Saknar du gnistan och entusiasmen i ditt liv, ditt jobb, i ditt familjeliv?
  • Känns dina relationer ytliga? Uppfyller de inte dina förväntningar?
  • Anar du att det finns en enorm potential som väntar på att släppa dig fri?
  • Längtar du efter att väcka din egen storhet, din inre begåvning och slutligen uppleva sann klarhet och inre frid?

Är det dags att slutgiltigt frigöra dig själv och leva ett liv i sann fullkomlighet?

Om du svarade ”ja” på någon av dessa frågor så är det nu rätt tid för dig att göra en förändring i ditt liv.

Övriga utbud

Bars sessioner:
Bli fri från begränsningar och blockeringar bara genom att slappna av och ta emot.

Coaching:
Livscoaching, Ungdomscoaching, MI-­coaching, Mindfulness, coaching.

Mindfulness:
Bli fri från stress och bli närvarande här och nu.

Medial konsultation:
Vill du få kontakt med en avliden anhörig eller budskap från andra sidan?

Händer mystiska saker i ditt hem?
Känns det som att det spökar? Vi gör hembesök där vi tar reda på vad som finns i ditt hem och varför det finns där. Om de har något budskap till dig och hur vi kan göra för att ge dig och det som finns där, lugn och frid.

Resan sessioner:
Frigör din kropp och själ från trauman, spänningar och smärtor.

Kurser och workshops:
Access The Bars: Bli fri från begränsningar och öppna upp för möjligheter.

Access The Bars taster: Prova på en komprimerad Barsklass.

Kurs i Andlig utveckling; på ett kul och annorlunda sätt: Tänk om du inte längre behöver vara rädd för andra sidan. Tänk om du dessutom kan ha kul med andra sidan! Kom på en prova på kväll för att se om detta är något för dig!

Meditationskvällar:
Vi träffas en gång i veckan och mediterar.

Gruppseanser:
Ett tillfälle för flera personer att få budskap från andra sidan samtidigt.

Produkter:
Mindfulness 10-­veckors program: Komplett program med CD och arbetsmaterial, som skapats för att du på egen hand kan göra dig fri från stress, öka närvaro i nuet och öka livskvaliteten.

Ungdomsgrupper:
Vi träffas en gång i veckan, eller som intensivunder sommaren, och jobbar med vår självkänsla, våra rädslor, personliga utveckling och andra frågor som berör oss i livet. Anmäl ditt barn eller din tonåringtill en ungdomsgrupp om du villatt han/hon ska bli starkare i sig själv, må bättre, öka självförtroendet, skaffa vänner eller få möjlighet att delta i ettspännande nätverk där varje person är viktig.

Vi fokuserar på alla de positiva egenskaper och alla de resursersomvarje människa besitter.Har du redan en grupp ungdomar som du på någotsätt vill ge enmöjlighet till extra personligutveckling och stärka gruppen så finnsprogramäven för det.

Teambuilding:
Gruppcoaching stärker gruppen och ökar en gemensam teamkänsla och stärker individerna.

MBTI-personlighetstest:
Myers Briggs Type Indicator används av stora företag för att matcha grupper och förbättra effektiviteten.
Testet visar din specifika personlighetsprofil och kan hjälpa dig till
att förstå dig själv bättre. Testet kan också öka förståelsen och
kvalliteten på parrelationen positivt.
Pris: 600 kronor per styck eller 1000 kronor per par.

Föreläsningar, workshops i personlig utveckling, kurser eller andra aktiviteter kan alltid fås skräddarsytt efter just Ditt behov och önskemål.

Är du intresserad av att veta mer eller boka en tid så lämna din mail och telefonnummer så kontaktar vi dig

Kontakta oss