Mindfulness i Stockholm

Helt nytt 10-veckors program i Mindfulness

Nu behöver du inte längre kämpa på egen hand!

Nu kan vi erbjuda ett Mindfulness program som består av tio steg för tio veckor. Där kan du på egen hand följa och genomföra övningar som på ett enkelt och smidigt sätt hjälper dig att bli fri från stress och bli mer närvarande i nuet.

Programmet består av en CD-skiva med tio meditationer (en för varje vecka) och ett komplett material med enkla övningar och tips för en mer medveten vardag som du kan genomföra smidigt och enkelt hemma eller varhelst du vill.

För att boka ditt exemplar så kan du klicka här och märk mailet med ”Mindfulness program”. Du kommer att få en bekräftelse med mer information och preliminärt leveransdatum.

Programmet kostar 599 kr.


 

Vad är Mindfulness?

Mindfulness står för Medveten Närvaro. Att lära sig att vara medveten i nuet och se det som händer här och nu med ett öppet sinne.

Idag oroar vi oss för sådant som ska komma eller grämer oss för sådant som hänt. Men det som hänt och det som kommer hända kan vi inte göra någonting åt i nuet.

Till vem vänder sig Mindfulness?

Mindfulness vänder sig till precis alla som känner att de vill få ut mer av livet, lära sig att stressa av och ta en sak i taget. Man vill helt enkelt leva ett mer värdigt, inspirerande och kvalitativt liv. Mindfulness passar även dig som vill jobba med din självkänsla och lära känna dig själv bättre.

Även om du känner att du har allt du kan önska dig men vill unna dig lite egen tid och utveckling. Mindfulness finns helt enkelt för dig som vill göra förändringar i ditt liv.

Saras Coaching & Friskvård erbjuder Mindfulnesscoaching för Dig individuellt eller som workshops, kurser och föreläsningar.

Är du intresserad av att veta mer eller boka en tid så lämna din mail och telefonnummer så kontaktar vi dig

Kontakta oss